Sneak Peak at West End Residence – Kieron Gait Architects
Brisbane Architect - Residential, Community and Workplace Design
House Renovations, Residential Architecture, Renovation, Architect, Workplace design, Community architecture, Building design, Architecture design, Brisbane Architect
17402
post-template-default,single,single-post,postid-17402,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,transparent_content,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Sneak Peak at West End Residence

Sneak Peak at West End Residence

Here is a sneak peak of the West End Residence nearing completion. The site was sub-divided from a larger block and the owners had to create a new entry to the house and off street parking. We took the opportunity to redefine the rear garden with a new pool and landscape.
The design takes its cues from the existing site. Steep and rocky, we looked to expose and express the underlying bedrock and insert elements like stairs and landings in a raw palette of concrete and blockwork. Landscape will slowly overtake the cliffs and undercroft.